Ingredients
-
1 vnt cukinijų
-
200 g šviežių dešreliųaš mėgstu naudoti šviežias dešreles, jose mėsa ir malta, ir jau suprieskoniuota
-
1 vnt Mozzarella sūrio
-
50 g brandinto sūrio
-
žiupsnio raudonėlio
Directions
Ingredients
Adjust Servings:
1 vnt cukinijų | |
200 g šviežių dešrelių | |
1 vnt Mozzarella sūrio | |
50 g brandinto sūrio | |
žiupsnio raudonėlio |
Steps
1
Done
|
Paruošimas vyksta labai greitai, tad galime iškart šildyt orkaitę iki 180C. Dubenin iš apvalkalo išimam dešrelių turinį, pirštais smulkiai sutrupinam mozzarellą ir patarkuojam kieto sūrio. Kadangi originaliam recepte yra aštrios itališkos dešrelės, tai kliūstelėjau Sriracha padažo. Įberiam žiupsnį raudonėlio ir viską gerai išmaišom. |
2
Done
|
Cukinijas pjaunam išilgai pusiau, sėklas išskobiam šaukštu, ertmę užpildom paruoštu įdaru ir apibarstom sūriais. |
3
Done
|
Kepam apie 30 minučių, kol gražiai apskrus. |
4
Done
|
Serviruoti siūlau su žaliomis salotomis. Voilà! |