0 0
Burrata su ančiuviais

Pasidalykite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite ir pasidalykite šia nuoroda:

Ingredientai

Paskaičiuota porcijoms:
2 vnt. Burrata sūrio
6 vnt. ančiuvių file aliejuje
4 griežinėlių brandinto kumpio
alyvuogių aliejaus
2 vnt. skrebučių

Burrata su ančiuviais

Virtuvė:
  • 0:05
  • Porcijų: 2
  • Lengvas

Ingredientai

Receptas

Dalytis

Dažnas miestelis Italijoje turi ne tik savo makaronus, bet ir sūrį. Išties, sūrių tokia gausybė, kad net ir dvejus metus praleidęs Italijoje nežinau jų visų, juolab ką su jais gero nuveikti. Visa laimė, kad GastroHedonistas turi draugų. Šį super paprastą, bet nuo to ne mažiau skanaus užkandžio receptą prieš porą metų parodė bičiulis Vito. Už tai jam dėkingas be galo ir geru žodžiu miniu kaskart valgytamas burratą su ančiuviais.

Ingredientai

Paskaičiuota porcijoms:
2 vnt. Burrata sūrio
6 vnt. ančiuvių file aliejuje
4 griežinėlių brandinto kumpio
alyvuogių aliejaus
2 vnt. skrebučių

Gaminimas

1
Atlikta

Paruošimas, kaip jau matote iš nuotraukas, itin paprastas. Lėkštėje perpjaunam burratą pusiau, užklojam keletų ančiuvių filetukų, apšlakstom aliejum ir voilà!
Man prie šito puikiai dera ir brandintas kumpis, būtinai įsidedu lėkštėn. Nepamirškite ir (šviesios) duonos ar skrebučių! Padeda skoniui atsiskleisti.

ankstesnis
Risotto su Gorgonzola, kriaušėmis ir graikiniais riešutais
kitas
Įdarytos cukinijos
ankstesnis
Risotto su Gorgonzola, kriaušėmis ir graikiniais riešutais
kitas
Įdarytos cukinijos