0 0
Burrata su ančiuviais

Pasidalykite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite ir pasidalykite šiuo adresu

Ingredients

Adjust Servings:
2 vnt. Burrata sūrio
6 vnt. ančiuvių file aliejuje
4 griežinėlių brandinto kumpio
alyvuogių aliejaus
2 vnt. skrebučių

Burrata su ančiuviais

Cuisine:
  • 0:05
  • Serves 2
  • Lengvas

Ingredients

Directions

Dalytis

Dažnas miestelis Italijoje turi ne tik savo makaronus, bet ir sūrį. Išties, sūrių tokia gausybė, kad net ir dvejus metus praleidęs Italijoje nežinau jų visų, juolab ką su jais gero nuveikti. Visa laimė, kad GastroHedonistas turi draugų. Šį super paprastą, bet nuo to ne mažiau skanaus užkandžio receptą prieš porą metų parodė bičiulis Vito. Už tai jam dėkingas be galo ir geru žodžiu miniu kaskart valgytamas burratą su ančiuviais.

Ingredients

Adjust Servings:
2 vnt. Burrata sūrio
6 vnt. ančiuvių file aliejuje
4 griežinėlių brandinto kumpio
alyvuogių aliejaus
2 vnt. skrebučių

Steps

1
Done

Paruošimas, kaip jau matote iš nuotraukas, itin paprastas. Lėkštėje perpjaunam burratą pusiau, užklojam keletų ančiuvių filetukų, apšlakstom aliejum ir voilà!
Man prie šito puikiai dera ir brandintas kumpis, būtinai įsidedu lėkštėn. Nepamirškite ir (šviesios) duonos ar skrebučių! Padeda skoniui atsiskleisti.

previous
Risotto su Gorgonzola, kriaušėmis ir graikiniais riešutais
next
Įdarytos cukinijos
previous
Risotto su Gorgonzola, kriaušėmis ir graikiniais riešutais
next
Įdarytos cukinijos

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here