Apie
Sveiki atvykę į GastroHedonistas.lt!
Šis projektas gimė 2020 metų pavasarį, kai visą pasaulį sukaustė COVID-19 virusas. Karantinu dar net nekvepiant, Lietuvoje vyko grikiogedonas, nusprendžiau padėti susidoroti su vartojimo iššūkiais ir savo Facebook paskyroje pradėjau dalytis grikių receptais. Teigiamas vaibas paskatino receptų seriją tęsti ir galop, prasidėjęs kaip pokštas, projektas įgavo šią formą.
Nors nesu profesionalus virtuvės šefas, esu profesionalus hedonistas su ilgamete patirtimi organizuojant gastro pasimėgavimų seansus.
Gūdžiais 2000-aisiais, kai pradėjau gyventi atskirai nuo tėvų, bet norėjau valgyti skaniai, pradėjau organizuoti vakarienes savo namuose. Gamindavo mano bičiulis, aš per petį stebėdavau, imdavau domėn ir vėliau patiekalus bandžiau atkartoti.
Gyvenant Italijoje, kartu su pora dažnai mane lankiusių draugų klausėme savęs kaip tą itališką pasimėgavimą, dolce di far’niente, saldumą nieko neveikti, perkelti į Lietuvą. Mūsų atsakymas – nuo 2009-ųjų vykstančios vakarienės draugams ir draugų draugams GoodMood. Samdome profesionalius šefus ir mėgaujamės jų patiekalais, vynais ir pokalbiais.
2014-ųjų pavasarį mane ištiko mintis hobį paversti darbu ir po metų startavo Kūno kultūra. Pradėjome nuo sveikų ir subalansuotų pietų Perkūnkiemio verslo centre, o dabar esame atpažįstami kaip verslo renginių gastro aptarnavimo partneris.
Šiandien džiaugiuosi galėdamas jus pasveikinti virtualioje hedonizmo ambasadoje ir kviečiu kartu atrasti daugiau būdų patirti malonumą gyventi!
Hedonizmo vardan!
Mykolas Lepeška
Jei turite atsiliepimų, komentarų ar pasiūlymų – susisiekit, pasitarsim!