0 0
Kiniška daržovių sriuba su vištiena

Pasidalykite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite ir pasidalykite šiuo adresu

Ingredients

Adjust Servings:
2 v. š. aliejaus
2 skiltelių česnako
20 g imbiero šaknies
4 v. š. tamsaus sojų padažo
2 v. š. kepintų sezamų aliejaus
500 g vištienos
2 kubelių vištienos sultinio kubelių
0.5 vnt. cukinijų
1 vnt. raudonųjų paprikų
1 vnt. morkų
200 g brokolių žiedų
100 g Pekino kopūsto
1 vnt. salierų stiebų
100 g mažųjų kukurūzų
100 g grybų naudokite ruduosius grybus: shiitake, pievagrybius ir pan
1 v. š. kukurūzų krakmolo

Kiniška daržovių sriuba su vištiena

Cuisine:
  • 30
  • Serves 8
  • Lengvas

Ingredients

Directions

Dalytis

Laikas eina, bet alkis niekur nedingsta. Visa laimė, kad pasaulis didelis ir įvairus, todėl #GastroHedonistas tęsia gastronomines keliones ir šią savaitę kviečia į Aziją. Aišku, kad ten valgo ne vien šikšnosparnius ir skujuočius.

Kadangi karantinas apriboja judėjimo laisvę, o sportuot namie reikia daugiau valios ir kūrybingumo, stebiu, kad ne tik džinsai, bet ir treningai ankštoki daros. Ta proga – dietinė kiniška daržovių sriuba su vištiena (arba skujuočiu, bet čia jau rimtiems mėgėjams).

Ingredients

Adjust Servings:
2 v. š. aliejaus
2 skiltelių česnako
20 g imbiero šaknies
4 v. š. tamsaus sojų padažo
2 v. š. kepintų sezamų aliejaus
500 g vištienos
2 kubelių vištienos sultinio kubelių
0.5 vnt. cukinijų
1 vnt. raudonųjų paprikų
1 vnt. morkų
200 g brokolių žiedų
100 g Pekino kopūsto
1 vnt. salierų stiebų
100 g mažųjų kukurūzų
100 g grybų naudokite ruduosius grybus: shiitake, pievagrybius ir pan
1 v. š. kukurūzų krakmolo

Steps

1
Done

Sriubiniame puode ant didelės kaitros pašildom aliejų ir lengvai apkepam smulkiais kubeliais pjaustytą vištieną, kol pabals.

2
Done

Užpilame karštu vandeniu, įtrupinam sultinio kubelius. Kai užverda, sumažinam kaitrą, kad sriuba vos burbuliuotų.

3
Done

Geresnio aromato vardan, atskiroje keptuvėje ant aliejaus pakepinu smulkiai kapotą česnaką ir imbierą, bet galima juos dėti tiesiai sriubon. Pilame sojos padažą ir sezamų aliejų.

4
Done

Suberiame smulkintas daržoves (morkas pjaustau šiaudeliais, bet galima ir per burokinę tarką praleist) ir gerai išmaišę paverdam 5-7 minutes.

5
Done

Šitą sriubą mėgstu tirštesnę, todėl ištirpinu šaukštą krakmolo dubenėlyje su vandeniu ir supilu sriubon. Dar pora minučių ir voilà!

previous
Sūrio orinukai Gougères
next
Lipnūs ryžiai su mango
previous
Sūrio orinukai Gougères
next
Lipnūs ryžiai su mango