Online simpoziumas: nuo Homo Sapiens prie Homo Gourmet
arba kaip palyginti obuolius su apelsinais?
Simpoziumu Senovės Grakijoje vadinta vakarienės dalis, kurioje, malonumo vardan, buvo mėgaujamasi vynais, lydimais intelektualių diskusijų. Dabar įprasti simpoziumai nukrypo į pastarąją dedamąją. Kviečiu grįžti prie šaknų ir sudalyvauti simpoziume su visomis dalimis.
Simpoziarchas – Mykolas Lepeška.
KAS?
Tai 2 val trukmės online patyriminė skonių dermės laboratorija, praturtinta sultingomis gastronomijos istorijos razinkomis: nuo 1.9 mln. metų senumo įvykių, leidusių mums tapti žmonėmis, iki pastarųjų dienų neuromokslų atradimų.
KAM?
Skonių atradėjams grupėmis nuo 6 iki 500 asmenų.
KAIP?
Kiekvienas dalyvis gaus laboratorinę įrangą – laboratorinius akinius, Petri lėkštutes, įrankius ir darbinį įvairių skonių ingredientų rinkinį.
KĄ VEIKSIME?
Kartu leisimės į atradimų kupiną kelionę, kaip nuo amžių amžinųjų iki dabar keitėsi gero skonio supratimas ir koks jis kiekvienam iš mūsų.
VERTĖ ĮMONĖMS?
Simpoziarcho patirtis organizacijų konsultavime leidžia į simpoziumo audinį įpinti Jūsų organizacijai svarbias žinutes, stiprinti ir įkvėpti komandinę dvasią.
Simpoziumo rekvizitas suteikia daug galimybių darbdavio įvaizdžio formavimui (angl. – employer branding). Juo darbuotojai, tikėtina, dalysis socialiniuose tinkluose.
Svarstote pradžiuginti kolegas?
Susisiekit, pasitarsim!