Ingredients
-
2 vnt. Burrata sūrio
-
6 vnt. ančiuvių file aliejuje
-
4 griežinėlių brandinto kumpio
-
alyvuogių aliejaus
-
2 vnt. skrebučių
Directions
Dažnas miestelis Italijoje turi ne tik savo makaronus, bet ir sūrį. Išties, sūrių tokia gausybė, kad net ir dvejus metus praleidęs Italijoje nežinau jų visų, juolab ką su jais gero nuveikti. Visa laimė, kad GastroHedonistas turi draugų. Šį super paprastą, bet nuo to ne mažiau skanaus užkandžio receptą prieš porą metų parodė bičiulis Vito. Už tai jam dėkingas be galo ir geru žodžiu miniu kaskart valgytamas burratą su ančiuviais.
Ingredients
2 vnt. Burrata sūrio | |
6 vnt. ančiuvių file aliejuje | |
4 griežinėlių brandinto kumpio | |
alyvuogių aliejaus | |
2 vnt. skrebučių |
Steps
1
Done
|
Paruošimas, kaip jau matote iš nuotraukas, itin paprastas. Lėkštėje perpjaunam burratą pusiau, užklojam keletų ančiuvių filetukų, apšlakstom aliejum ir voilà! |