Ingredients
-
1 stiklinės grikių
-
1 stiklinės pieno
-
1 v. š. riešutų sviesto
-
3 v. š. cukraus
-
1 a. š. cinamono
-
vanilės
-
1 saujelė razinų
-
1 vnt. bananų
-
1 saujelė džiovintų spanguolių
Directions
Kad namuose karantinuojami vaikai nenukramtytų ausų, #GastroHedonistas serviruoja saldžios pusrytinės košės receptą.
Ingredients
Adjust Servings:
1 stiklinės grikių | |
1 stiklinės pieno | |
1 v. š. riešutų sviesto | |
3 v. š. cukraus | |
1 a. š. cinamono | |
vanilės | |
1 saujelė razinų | |
1 vnt. bananų | |
1 saujelė džiovintų spanguolių |
Steps
1
Done
|
Kol plaunam grikius, puode ant vidutinės kaitros užverdam po stiklinę vandens ir pieno. Įberiam po žiupsnį cinamono, cukraus, vanilės. Išmaišom ir suberiam grikius. |
2
Done
|
Užvirus, mažinam kaitrą ir uždengiam. Verdam ~12 min. |
3
Done
|
Suberiam razinas, dedam riešutų sviestą. Jei visas skystis išgaravo, kliūstelim šiek tiek pieno, kaitrą išjungiam, viską gerai išmaišom. Paliekam pabrinkt uždengtame puode porą minučių. |
4
Done
|
Tuo tarpu susipjaustom bananą. Košę krečiam dubenin, kvarbatkėles – ant viršaus. Voilà! |