0 0
Saldi grikių košė

Pasidalykite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite ir pasidalykite šiuo adresu

Ingredients

Adjust Servings:
1 stiklinės grikių
1 stiklinės pieno
1 v. š. riešutų sviesto
3 v. š. cukraus
1 a. š. cinamono
vanilės
1 saujelė razinų
1 vnt. bananų
1 saujelė džiovintų spanguolių

Saldi grikių košė

  • 0:20
  • Serves 2
  • Lengvas

Ingredients

Directions

Dalytis

Kad namuose karantinuojami vaikai nenukramtytų ausų, #GastroHedonistas serviruoja saldžios pusrytinės košės receptą.

Ingredients

Adjust Servings:
1 stiklinės grikių
1 stiklinės pieno
1 v. š. riešutų sviesto
3 v. š. cukraus
1 a. š. cinamono
vanilės
1 saujelė razinų
1 vnt. bananų
1 saujelė džiovintų spanguolių

Steps

1
Done

Kol plaunam grikius, puode ant vidutinės kaitros užverdam po stiklinę vandens ir pieno. Įberiam po žiupsnį cinamono, cukraus, vanilės. Išmaišom ir suberiam grikius.

2
Done

Užvirus, mažinam kaitrą ir uždengiam. Verdam ~12 min.

3
Done

Suberiam razinas, dedam riešutų sviestą. Jei visas skystis išgaravo, kliūstelim šiek tiek pieno, kaitrą išjungiam, viską gerai išmaišom. Paliekam pabrinkt uždengtame puode porą minučių.

4
Done

Tuo tarpu susipjaustom bananą. Košę krečiam dubenin, kvarbatkėles – ant viršaus. Voilà!

next
Gaivios grikių salotos su avokadu
next
Gaivios grikių salotos su avokadu