https://gastrohedonistas.lt
  • Pradžia
  • Receptai
  • Gastro Paslaugos
    • Online simpoziumas: nuo Homo Sapiens prie Homo Gourmet
  • Apie
  • Pradžia
  • Receptai
  • Gastro Paslaugos
    • Online simpoziumas: nuo Homo Sapiens prie Homo Gourmet
  • Apie
  • Pagrindinis
  • Receptai, kuriuose reikia petražolių

Receptai, kuriuose reikia petražolių

Dalytis

Baravykų carpaccio

Gaminimo laikas 10
  • Užkandžiai
Kaip kelininkus žiema, netikėtai užplūdo baravykų derlius ir atmintyje iškilo kažkur kažkada ragautas baravykų carpaccio. Kai baravykų tiek, kad valgome juos pusryčiams, pietums ir vakarienei, išbandyti reikia visas formas. Šį...

GastroHedonistas

2021-08-22
Pamėgti 3
Skaityti daugiau
Komentaras
1042 Peržiūros
Dalytis

Vištienos fricassee

Gaminimo laikas 0:35
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Prancūzų Prancūzų
Yra toks paplitęs posakis apie tris prancūzų virtuvės paslaptis. Tai – sviestas, sviestas ir sviestas. Mūsų liaudies išmintis byloja, kad sviestu košės nepagadinsi, o virtuvės šefai juokauja, kad mažai yra...

GastroHedonistas

2020-03-31
Pamėgti 2
Skaityti daugiau
Komentaras
514 Peržiūros

Populiariausi

  • Kiniška daržovių sriuba su vištienaKiniška daržovių sriuba su vištiena Laikas eina, bet alkis niekur nedingsta. Visa laimė, kad pasaulis…
  • Meškinio česnako pestoMeškinio česnako pesto Mano šių metų gastro atradimas parėjo iš gastrobotanikų būrelio. Tai…
  • Gaivios grikių salotos su avokaduGaivios grikių salotos su avokadu Grikiogedono įkvėpta serija sulaukia įvairių reakcijų. Vieniems tai – ačiū,…

Kategorijos

Desertai

Desertai

Garnyrai

Garnyrai

Pagrindiniai patiekalai

Pagrindiniai patiekalai

Pusryčiai

Pusryčiai

Salotos

Salotos

Sriubos

Sriubos

Užkandžiai

Užkandžiai

Pasaulio virtuvės

Italų

Italų

Kinų

Kinų

Prancūzų

Prancūzų

Švedų

Švedų

Tailando

Tailando

Archyvas

GastroHedonistas spaudoje

 

All rights deserved and reserved | © 2022