0 0
Aštrios azijietiškos krevetės

Pasidalykite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite ir pasidalykite šiuo adresu

Ingredients

Adjust Servings:
400 g nevirtų krevečių
1 vnt. svogūno
3 skiltelių česnako
30 g imbiero šaknies
2 v. š. aliejaus
žiupsnelio druskos
1 vnt. raudonų čili pipirų
3 v. š. austrių padažo
kalendros lapelių

Aštrios azijietiškos krevetės

Features:
  • Aštru
Cuisine:
  • 0:20
  • Serves 2
  • Lengvas

Ingredients

Directions

Dalytis

Užsitęsęs karantinas turtingas įvairiais fenomenais. Pavyzdžiui, nebe žmonės bijo svarstyklių, bet svarstyklės pradėjo bijoti žmonių. Ta proga GastroHedonistas pietums siūlo patiekalą, kuris šiaip jau gyvenime yra užkandis.

Ingredients

Adjust Servings:
400 g nevirtų krevečių
1 vnt. svogūno
3 skiltelių česnako
30 g imbiero šaknies
2 v. š. aliejaus
žiupsnelio druskos
1 vnt. raudonų čili pipirų
3 v. š. austrių padažo
kalendros lapelių

Steps

1
Done

Krevetes (būtinai nevirtas, t. y. pilkas) išsilukštenam ir suklojam ant popierinio rankšluosčio, kad nusausėtų. Stambiom riekėm supjaustom svogūną, česnako skilteles padalinam į 4-6 dalis, imbierą supjaustom plonais šiaudeliais. Čiliuką supjaustom griežinėliais.

2
Done

Įkaitintoje keptuvėje pašildome aliejų ir suberiam aromatikus. Reikia stebėti, kad pernelyg greitai neskrustų.

3
Done

Po poros minučių sudedam krevetes, pabarstom druska. Kepam po 3 min. iš abiejų pusių. Kai krevetes išmuša raudonis – verčiam ant kito šono. Kaip ir su visom jūros gėrybėm, didžiausia nuodėmė ruošiant krevetes – jas perkept.

4
Done

Kai antro šono kepimas eina pabaigop, kliūstelim porą gerų šaukštų austrių padažo. Gerai išmaišom ir voilà!
Serviruojam pabarstę plėšytais kalendros lapeliais.

previous
Lipnūs ryžiai su mango
next
Pad Thai – kepti ryžių makaronai su vištiena
previous
Lipnūs ryžiai su mango
next
Pad Thai – kepti ryžių makaronai su vištiena

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here