https://gastrohedonistas.lt
  • Pradžia
  • Receptai
  • Gastro Paslaugos
    • Online simpoziumas: nuo Homo Sapiens prie Homo Gourmet
  • Apie
  • Pradžia
  • Receptai
  • Gastro Paslaugos
    • Online simpoziumas: nuo Homo Sapiens prie Homo Gourmet
  • Apie
  • Pagrindinis
  • Receptai, kuriuose reikia citrinos sulčių

Receptai, kuriuose reikia citrinos sulčių

Dalytis

Baravykų carpaccio

Gaminimo laikas 10
  • Užkandžiai
Kaip kelininkus žiema, netikėtai užplūdo baravykų derlius ir atmintyje iškilo kažkur kažkada ragautas baravykų carpaccio. Kai baravykų tiek, kad valgome juos pusryčiams, pietums ir vakarienei, išbandyti reikia visas formas. Šį...

GastroHedonistas

2021-08-22
Pamėgti 3
Skaityti daugiau
Komentaras
1042 Peržiūros
Dalytis

Pavlova su pasifloromis ir mangais

Gaminimo laikas 2:30
  • Desertai
Morengai yra neabejotinai mano mėgstamiausių desertų penketuke. Jie dargi buvo ir pirmasis, kurį išmokau ekspertiškai gaminti. O kas belieka vaikui, kuris mėgsta morengus, bet savo mažam miestely negali jų nusipirkti?...

BakingYoda

2021-01-11
Pamėgti 3
Skaityti daugiau
Komentaras
520 Peržiūros
Dalytis

Citrininis aviečių tortas

Gaminimo laikas 4:00
  • Desertai
Kadangi niekas nesako, kad, kaip sporto, gastronomijos negalima maišyti su politika, tai pamaišykim. Mūsų brangieji LDK broliai baltarusiai pagaliau bunda kaip politinė tauta ir Tarakonui sako: „ačiū, gana!“ Mūsų gi...

BakingYoda

2020-08-23
Pamėgti 1
Skaityti daugiau
Komentaras
360 Peržiūros
Dalytis

Nekeptas sūrio pyragas

Gaminimo laikas 0:30
  • Desertai
Anądien ištiko sriubos virimo iš kirvio koto situacija. Na, skirtumas gal toks, kad ingredientų buvo, bet įrangos – ne. Uošvienei pažadėjau torčiuką, bet sodyboje orkaitės nėra. Kai orkaitės nėra –...

GastroHedonistas

2020-06-28
Pamėgti 2
Skaityti daugiau
Komentaras
485 Peržiūros
Dalytis

Bobausiai su smidrais ir olandišku padažu

Gaminimo laikas 1:45
  • Pagrindiniai patiekalai
Šis receptas yra pirmas naujoje platformoje. Exciting times! Karantinas Dzūkijos miškuose turi privalumų. Vienas jų – bobausiai. Tai bene labiausiai neįvertintas Lietuvoje augantis grybas. Gal dėl juose esančio giromitrino –...

GastroHedonistas

2020-04-28
Pamėgti 1
Skaityti daugiau
Komentaras
498 Peržiūros
Dalytis

Braškinis biskvitas su braškiniu kremu

Gaminimo laikas 1:00
  • Desertai
Velniop nueina aukštas menas, Ir nebegalima liūdėt, Kada pavasarį Kalvarkės Raudonom braškėm pradeda kvepėt. Taip ir buvo man savaitgalį apsilankius Kalvarijų turguje. Braškės, aišku, atvežtinės. Bet negalėjau atsispirt – taip...

GastroHedonistas

2020-04-20
Pamėgti 1
Skaityti daugiau
Komentaras
362 Peržiūros

Populiariausi

  • Kiniška daržovių sriuba su vištienaKiniška daržovių sriuba su vištiena Laikas eina, bet alkis niekur nedingsta. Visa laimė, kad pasaulis…
  • Meškinio česnako pestoMeškinio česnako pesto Mano šių metų gastro atradimas parėjo iš gastrobotanikų būrelio. Tai…
  • Gaivios grikių salotos su avokaduGaivios grikių salotos su avokadu Grikiogedono įkvėpta serija sulaukia įvairių reakcijų. Vieniems tai – ačiū,…

Kategorijos

Desertai

Desertai

Garnyrai

Garnyrai

Pagrindiniai patiekalai

Pagrindiniai patiekalai

Pusryčiai

Pusryčiai

Salotos

Salotos

Sriubos

Sriubos

Užkandžiai

Užkandžiai

Pasaulio virtuvės

Italų

Italų

Kinų

Kinų

Prancūzų

Prancūzų

Švedų

Švedų

Tailando

Tailando

Archyvas

GastroHedonistas spaudoje

 

All rights deserved and reserved | © 2022