https://gastrohedonistas.lt
  • Pradžia
  • Receptai
  • Gastro Paslaugos
    • Online simpoziumas: nuo Homo Sapiens prie Homo Gourmet
  • Apie
  • Pradžia
  • Receptai
  • Gastro Paslaugos
    • Online simpoziumas: nuo Homo Sapiens prie Homo Gourmet
  • Apie
  • Pagrindinis
  • Receptai, kuriuose reikia grietinėlės

Receptai, kuriuose reikia grietinėlės

Dalytis

Šokoladiniai keksiukai su „Guinness“ alumi

Gaminimo laikas 1:30
  • Desertai
Kol visi kaip išganymo laukia balandžio 22-osios, kai savo mėgstamam bare galėsim užsisakyti šalto „Guinnesso“, tamsaus alaus mėgėjams liūdesį praskaidrinti siūlau šiais keksiukais. Su puriu kaip alaus puta kremu ir...

BakingYoda

2021-04-15
Pamėgti 4
Skaityti daugiau
Komentaras
1086 Peržiūros
Dalytis

Nekeptas sūrio pyragas

Gaminimo laikas 0:30
  • Desertai
Anądien ištiko sriubos virimo iš kirvio koto situacija. Na, skirtumas gal toks, kad ingredientų buvo, bet įrangos – ne. Uošvienei pažadėjau torčiuką, bet sodyboje orkaitės nėra. Kai orkaitės nėra –...

GastroHedonistas

2020-06-28
Pamėgti 2
Skaityti daugiau
Komentaras
485 Peržiūros
Dalytis

Kišlorenas – Quiche Lorraine

Gaminimo laikas 1:20
  • Pusryčiai
  • Prancūzų Prancūzų
Į redakciją plaukia susižavėjimo prancūzišku omletu kupini laiškai, tad štai jums dar vienas kiaušininis reikalas: Quiche Lorraine (kišlorènas – VLKK past.). Žinoma, bet kuris prancūzas jums pasakytų, kad kišlorenas yra...

GastroHedonistas

2020-04-01
Pamėgti 1
Skaityti daugiau
Komentaras
896 Peržiūros
Dalytis

Vištienos fricassee

Gaminimo laikas 0:35
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Prancūzų Prancūzų
Yra toks paplitęs posakis apie tris prancūzų virtuvės paslaptis. Tai – sviestas, sviestas ir sviestas. Mūsų liaudies išmintis byloja, kad sviestu košės nepagadinsi, o virtuvės šefai juokauja, kad mažai yra...

GastroHedonistas

2020-03-31
Pamėgti 2
Skaityti daugiau
Komentaras
514 Peržiūros
Dalytis

Čiobrelių panna cotta

Gaminimo laikas 0:15
  • Desertai
  • Italų Italų
Itališkos savaitės pabaigai GastroHedonistas serviruoja bene populiariausio, bet paprasto deserto receptą. Pareina virta grietinėlė, arba itališkai – panna cotta. Kaip ir daugelis bazinių receptų, taip ir šis suteikia daug laisvės...

GastroHedonistas

2020-03-27
Pamėgti 1
Skaityti daugiau
Komentaras
298 Peržiūros

Populiariausi

  • Kiniška daržovių sriuba su vištienaKiniška daržovių sriuba su vištiena Laikas eina, bet alkis niekur nedingsta. Visa laimė, kad pasaulis…
  • Meškinio česnako pestoMeškinio česnako pesto Mano šių metų gastro atradimas parėjo iš gastrobotanikų būrelio. Tai…
  • Gaivios grikių salotos su avokaduGaivios grikių salotos su avokadu Grikiogedono įkvėpta serija sulaukia įvairių reakcijų. Vieniems tai – ačiū,…

Kategorijos

Desertai

Desertai

Garnyrai

Garnyrai

Pagrindiniai patiekalai

Pagrindiniai patiekalai

Pusryčiai

Pusryčiai

Salotos

Salotos

Sriubos

Sriubos

Užkandžiai

Užkandžiai

Pasaulio virtuvės

Italų

Italų

Kinų

Kinų

Prancūzų

Prancūzų

Švedų

Švedų

Tailando

Tailando

Archyvas

GastroHedonistas spaudoje

 

All rights deserved and reserved | © 2022